Simpele montage en droge voeten

Voorkom schade door wateroverlast

Voorkom schade door wateroverlast

NOORDWIJK - Je leest steeds vaker dat er overstromingen zijn. Was het enige jaren terug nog een ver-van-mijn-bed-show, steeds vaker komt het voor dat water de rivier of haven te buiten gaat met alle natte gevolgen van dien. Met name in Limburg en Vlaardingen weten ze daar alles van.

Water verdwaalt nooit en weet snel reten en kieren te vinden om via daar ongenood binnen te dringen. Eenmaal binnen richt water grote schade aan. In eerste instantie aan vloerbedekking en aan alles wat op de vloer staat en afhankelijk van de hoogte wordt de kostenpost richting verzekering snel hoger.

Sinds kort kun je wateroverlast makkelijk voorkomen. Eenvoudig door het plaatsen van de Floodgate. Firma Lexport te Noordwijk verkoopt producten ter voorkoming van schade door water aan huizen (kelders) en gebouwen met haar producten.

240312 FloodgateHet gaat om een uniek systeem van staal met een 7 mm neopreen hoes. Je plaatst de Waterstopper op de gewenste breedte tussen de deurposten met behulp van een moersleutel en je huis of bedrijfspand blijft kurkdroog.

Vanwege de eenvoudige montage is er geen schade aan het pand. Aan de onderkant zijn nog 4 moeren. Die draai je met de hand vast om eventuele oneffenheden op de drempel te weg te werken.

De Floodgate kost € 685,00, inclusief bezorging. Basismaat breedte van 77-94 cm. Standaardhoogte 68cm. Maximale breedte - geschakeld - is circa 8,5 meter.

Wie al eens slachtoffer is geweest van wateroverlast en waterschade heeft ondervonden weet dat de schade per gebeurtenis al gauw € 9400,00 bedraagt.

Onze klanten
Waternet Amsterdam - VVE'S - Gemeenten - Stukadoors - Schilders - Bouwbedrijven - Onderhoudsbedrijven - Renovatiebedrijven - Vastgoedbeheer - Garage bedrijven en Particulieren.

240312 Floodgate2Samenwerking met
WaterNet / Rainproof Amsterdam, Gemeente Hardingsveld Giessendam, Gemeente Hoogheemraadschap van Delfland en Waterschap de Dommel.

Voor een demonstratie kunnen wij vrijblijvend een afspraak maken.

Lexport Int.
De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

E-mail: info@lexport.nl
Websites: www.floodgate.nl en www.ladderprotector.nl (Optimale veiligheid voor laddergebruikers)

Eva Philips
31-6-5318 4549

Tekst, fotografie en filmpje
Lexport Int.

12-03-2024