Vissen vertellen het verhaal

Vissen vertellen het verhaal

SCHIEDAM/REGIO - Op 21 november organiseert Natuurlijk Delfland van 20.00 tot circa 22.00 uur een avond over vissen in Delfland. Natuurlijk Delfland heeft een Team Vissen. Deze groep trekt er regelmatig op uit om vissen te inventariseren. Dit gebeurt met grote schepnetten. Op deze avond worden de volgende vragen beantwoord: Welke vissen komen er voor? Wat zeggen zij over het water?

Belangstellenden worden uitgenodigd om op deze avond aanwezig te zijn. Dit om kennis te maken met het Team Vissen en het onderwerp van de avond.
Aanmelding is gewenst via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com

De avond wordt gehouden in het natuurhuis Het Melarium, het natuurcentrum van Natuurlijk Delfland aan het Melariumpad 11 in Delft. Gezien de beperkte ruimte is aanmelden gewenst, ook wordt een gedetailleerde routebeschrijving meegestuurd.

Wat is en doet Natuurlijk Delfland
Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuuronderzoek, onze passie voor de natuur delen (natuureducatie) en de natuur beschermen via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.

Het werkgebied omvat de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Delft, Rijswijk, Ypenburg-Leidschenveen (Den Haag), Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Ook beheert Natuurlijk Delfland het Melarium, het centrum voor natuur, bijen en kunst. Meer informatie is te vinden op de website: https://delfland.knnv.nl

Natuurlijk Delfland is een afdeling van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV), een werkgroep van Duinbehoud en van de volgende landelijke soortenorganisaties de Zoogdiervereniging, Ravon, Floron en de Mycologische Vereniging.

Meer informatie is te vinden op de website: https://delfland.knnv.nl/

Foto:
Natuurlijk Delfland

14-11-2023