Viertal jeugdspelers Kethel Spaland schuift door naar zondagselectie

Viertal jeugdspelers Kethel Spaland schuift door naar zondagselectie

VOETBAL - De zondagselectie van vv Kethel Spaland kan zich volgend jaar verheugen op de komst van A-junioren Daan Nesse, Nicky Klink, Berkant Yaman en Rayan Nassif.

Daan Nesse heeft in de jeugd van zwaluwen en Kethel Spaland gespeeld. Nicky Klink is begonnen bij VVK en heeft de overstap naar Zwaluwen gemaakt en is later teruggekeerd bij Kethel Spaland. Berkant Yaman is begonnen bij HBSS daarna Zwaluwen en is daarna overgestapt naar Kethel Spaland. Rayan Nassif speelt al sinds jaar en dag in de jeugdopleiding van Kethel Spaland.

Allen hebben hun debuut al voor de hoofdmacht van Kethel Spaland zondag gemaakt. Eerder werd al bekend dat Kethel Spaland oefenmeester Ronald van der Zalm zich vanaf volgend seizoen kan verheugen op de komst van Sergio van Snek, Stefan Culibrk, Michael Koolmees en Bilal Ensar Korkmaz. Ronald van der Zalm en Edwin van Troost laten weten verheugd te zijn op de komst van Daan, Nicky, Berkant en Rayan en voegen daar aan toe “wat is nou mooier dan eigen jeugd, daar mogen we enorm trots op zijn!"

Foto door Mitchel den Brinker

13-04-2021