Verslaggever Sandra Don (AD/RD) verlaat Schiedam en verslaat voortaan Den Haag

Verslaggever Sandra Don (AD/RD) verlaat Schiedam en verslaat voortaan Den Haag

SCHIEDAM - Sandra Don was de afgelopen zeven jaar verslaggever voor het AD Rotterdams Dagblad in Schiedam. De Vlaardingse krijgt binnen de krant een nieuwe functie. Ze gaat vanaf morgen de redactie online van AD Haagsche Courant versterken.

Tien jaar geleden startte Sandra Don voor het AD/RD te schrijven met de nadruk op Maassluis. Inmiddels verslaat zij al ruim zeven jaar zowel de gebeurtenissen in Maassluis als in Schiedam. 

Vanochtend kwam Sandra Don op de koffie tijdens een reguliere vergadering van het college van B&W. In verband met het houden van anderhalve meter afstand vond dit college-overleg in de Aleidazaal plaats, de zaal waar normaal gesproken de raadsvergaderingen plaatsvinden. Burgemeester Cor Lamers zette Sandra Don namens het college van B&W in de bloemen en wenste haar succes in de nieuwe functie.

"Het is dus iets heel anders dan wat ik nu doe. Maar was na tien jaar op deze plek toe aan iets nieuws. En digitaal heeft toekomst", zo reageert Sandra Don tegen ons enthousiast over haar nieuwe uitdaging. Stéphan Reket is de opvolger van Sandra Don; hij is inmiddels begonnen. 

"In #Schiedam gebeuren mooie dingen... Verslaggever @RDStad @SandraDon3 vertrekt naar de digitale poot van @ADnl Een bloemetje namens @schiedam_nl op 1,5 meter", twitterde wethouder Antoinette Laan vanochtend.

Foto: door Antoinette Laan, gemeente Schiedam, op Twitter @Antoinettelaan

30-11-2021