Bed & breakfast aan Lange Haven

Verleende exploitatievergunning horecabedrijf Residence Schiedam

Verleende exploitatievergunning horecabedrijf Residence Schiedam

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft op 30 september 2021een exploitatievergunning verleend aan het horecabedrijf Residence Schiedam, gevestigd aan de Lange Haven 57a te Schiedam. Het betreft een bed and breakfast.

Vanaf 6 oktober 2021 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Gedurende de bovengenoemde periode kun JE tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom je tegen de verleende vergunning bent en waarom je vindt dat je rechtstreeks in je belang bent getroffen. Het bezwaarschrift kun je sturen aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Intussen blijft de vergunning geldig. Als je echter vindt dat deze meteen moet worden geschorst dan kun je daarvoor een verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, t.a.v. de sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat je tevens een bezwaarschrift hebt ingediend. Aan de procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

N.B. Hier zie je een artikel met adressen van meer b&b's; onder meer een b&b in het naastgelegen pand, Lange Haven 59
https://www.deschiedammeronline.nl/bedrijfsnieuws/details/gemeente-verleent-horecavergunning-aan-acht-overnachtingsgelegenheden

10-10-2021