Vergunning voor restaurant MOOD Schiedam aan Havendijk

Vergunning voor restaurant MOOD Schiedam aan Havendijk

SCHIEDAM - De gemeente heeft 28 juli 2021 gepubliceerd dat er op 20 juli jl. een exploitatie- en alcoholwetvergunning verleend is aan het horecabedrijf MOOD Schiedam, gevestigd aan de Havendijk 1001 te Schiedam. Het betreft een restaurant.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:

- maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

Lees ook onze eerdere artikelen:

MOOD Schiedam een nieuw restaurant aan de Havendijk
https://www.deschiedammeronline.nl/bedrijfsnieuws/details/mood-schiedam-een-nieuw-restaurant-aan-de-havendijk

Havendijk 1001 was wel bibliotheekcentrale, werd geen hotel, maar is nu wel een restaurant
https://www.deschiedammeronline.nl/bedrijfsnieuws/details/havendijk-1001-was-wel-bibliotheekcentrale-werd-geen-hotel-maar-is-nu-wel-een-restaurant

Nadere informatie van de gemeente over het verlenen van de vergunning:
Vanaf 28 juli 2021 ligt een afschrift van de verleende vergunningen, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Gedurende de bovengenoemde periode kun je tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom je tegen de verleende vergunning bent en waarom je vindt dat je rechtstreeks in je belang bent getroffen. Het bezwaarschrift kun je sturen aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Intussen blijft de vergunning geldig. Als je echter vindt dat deze meteen moet worden geschorst dan kun je daarvoor een verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, t.a.v. de sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat je tevens een bezwaarschrift hebt ingediend. Aan de procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

Foto (c) De Schiedammer Online

29-07-2021