Ben jij of ken jij een Van Buuren of Van Buren? Aanmelden kan nog!

Veel interesse presentatie familiestamboomboek

Veel interesse presentatie familiestamboomboek

REGIO / DE LIER - Het duurt nog even, maar de interesse in de presentatie van het stamboomboek van de familie Van Buuren/Van Buren is nu al erg groot. Ruim honderd mensen hebben zich inmiddels aangemeld voor de bijzondere en historische bijeenkomst op zaterdag 20 april in De Lier.

‘De bezoekers komen uit de gehele regio’, aldus coördinator Maarten van Buuren, die zegt dat de teller al op ruim 100 staat. ‘Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, want het moet echt een gezellig feestje worden, waarop veel familieleden elkaar kunnen spreken en ook het boek aan kunnen schaffen. Daar staan ze naar alle waarschijnlijkheid ook zelf in. Dat laatste verklaart ook de interesse in het boek. De helft van de oplage is inmiddels verkocht.’

Het ruim 700 (!) pagina’s tellende fullcolour boekwerk op A4-formaat is geschreven door onderzoeker Joop van Buuren en bevat de resultaten van een zeer gedegen onderzoek van maar liefst 20 jaar, voornamelijk in de regio Vijfherenlanden e.o., de regio Schieland e.o., regio Delfland e.o. etc. De inhoud gaat terug tot vroeg in de 15e eeuw en betreft gegevens van circa 2.475 naamdragende familieleden, exclusief aanverwanten en getuigen.

Hapje en drankje
De boekpresentatie vindt plaats bij Tekno Collectables, Coldenhovelaan 8 in De Lier. De inloop is vanaf 14.00 uur, de presentatie start ca. 14.45 uur. Voor en na de boekpresentatie is er voor de aanwezigen ruime gelegenheid om onder het genot van een (gratis) hapje en een drankje familieleden te ontmoeten. Ook kunnen geïnteresseerden het stamboomboek voor 25 euro direct aanschaffen. Uiteraard is deze unieke uitgave ook ná de bijeenkomst nog verkrijgbaar voor zowel familieleden als liefhebbers van genealogie.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst, doe dit dan via een e-mail naar stamboomvanbuuren@gmail.com. Vermeld hierbij de naam/namen van de bezoeker(s) en eventueel het gewenste aantal exemplaren van het stamboomboek. Bent u 20 april verhinderd, maar wilt u het boek toch al bestellen (25 euro exclusief verzendkosten) in de voorverkoop? Stuur een e-mail naar stamboomvanbuuren@gmail.com. Voor meer informatie kunt u bellen met coördinator Maarten van Buuren 06-5364 9081.

240311 Van Buuren Stamboomboek

11-03-2024