Vanavond in Het Klokhuis: hoe maak je paaseitjes?

Vanavond in Het Klokhuis: hoe maak je paaseitjes?

SCHIEDAM - Vanavond legt Connor Klein aan presentatrice Tirsa With op landelijke televisie uit hoe De Bonte Koe paaseieren maakt. Je ziet het vanavond tweede paasdag in Het Klokhuis op NPO 3, aanvang 18.43 uur.

"Op het Klokhuis Kantoor is er concurrentie tussen meerdere paashazen. Tirsa zoekt uit hoe paaseitjes worden gemaakt", zo kondigt dit televisieprogramma voor kinderen van negen tot twaalf jaar het chocolade-item aan. Verder komen er vanavond in het programma dat zeventien minuten duurt onderwerpen aan bod als het belang van mestkevers en de elasticiteit van rubber. 

"Wij vinden het een grote eer om als nieuwe generatie aan het roer van De Bonte Koe mee te mogen doen aan ons favoriete kinderprogramma", zegt Amy Klein, die samen met haar broer Connor Klein eigenaar is van het bedrijf. "25 jaar geleden kwam Het Klokhuis ook al een keer langs. De liefde voor paaseieren was toen al groot", zegt Amy die toen bij de opnames mocht zijn. 

amyklein

Op de Facebook-pagina van Het Klokhuis staat reeds een video over het nieuwe bezoek van Het Klokhuis aan het bedrijf dat de hoofdvestiging heeft aan de Lange Haven 54 in Schiedam. De video zie je onder deze link.

Foto's: bron De Bonte Koe

01-04-2024