In Midden-Delfland

Vanaf morgen een 'vliegende wandeling' van 16 kilometer

Vanaf morgen een 'vliegende wandeling' van 16 kilometer

MIDDEN-DELFLAND - De ‘vliegende wandelpaden’ zijn een manier om het weidse polderlandschap van Midden-Delfland te beleven. "Ontdek dankzij de gastvrije boeren steeds weer een andere route door het boerenland, waar je normaal gesproken niet komt", schrijft organisator Agrarische Natuurvereniging Vockestaert. 

Dit keer heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert een rondwandeling uitgezet van circa 16 km. De wandeling start bij het gemeentehuis in Schipluiden. De route voert via de Tanthofkade de polder in. De wandelaar betreedt via een speciaal voor de route in het water geplaatst ponton het weiland van de familie Van der Ende. Via het Eco-aquaduct over de A4 wandelt men uiteindelijk weer terug naar Schipluiden. “Een waar avontuur door de polder,” aldus Vockestaert. “Dus wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht!”

Tot en met 27 augustus
De route, mede mogelijk gemaakt door St. Groenfonds Midden-Delfland, is opengesteld van dinsdag 8 augustus tot en met zondag 27 augustus. Wandelaars zijn vrij om de wandeling op eigen gelegenheid te lopen. “Maar er zijn wel een paar aandachtspunten. Zo zijn honden en fietsen in het weiland niet toegestaan en vragen wij u zich aan de openstellingsdata te houden”, zo benadrukt Vockestaert. Ga naar www.vockestaert.nl/recreatie/wandelen
voor de routebeschrijving en het kaartje van deze tijdelijke wandeling.

Lees over wandelen ook: Aanstaande zondag is de Gorzenwandeling 

Foto: bron Agrarische Natuurvereniging Vockestaert

07-08-2023