In Sporthal Groenoord

Vanaf dinsdag kun je zonder afspraak je 1e, 2e of boosterprik halen

Vanaf dinsdag kun je zonder afspraak je 1e, 2e of boosterprik halen

SCHIEDAM - Vanaf aanstaande dinsdag 18 januari kun je zonder afspraak terecht in de Sporthal Groenoord in Schiedam om een boosterprik te halen en ook om er een eerste of tweede coronavaccinatie te halen.

Dat heeft de GGD Rotterdam-Rijnmond zojuist bekendgemaakt. "Zonder afspraak naar een van de boosterlocaties van GGD Rotterdam-Rijnmond. Vanaf maandag 17 januari is dit mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Omdat de piek van de boostercampagne achter de rug is, is er weer ruimte om zonder afspraak binnen te lopen.  Een legitimatiebewijs en mondkapje zijn nodig om de prik te kunnen krijgen", aldus de GGD Rotterdam-Rijnmond. Voor de locatie Schiedam komt dit erop neer dat je aanstaande dinsdag 18 januari voor het eerst zonder afspraak een prik kunt halen in de Sporthal Groenoord, omdat deze vaccinatielocatie uitsluitend open is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag, van 9.00 tot 16.00 uur. Rotterdam Ahoy in Rotterdam Zuid en Sporthal Schuttersveld in Rotterdam Crooswijk, zijn van de zeven locaties de enige locaties die zeven dagen in de week open zijn.

"Iedereen die dat wil, kan nu langskomen voor een eerste, tweede of boosterprik. Wie langer dan drie maanden geleden een coronabesmetting of -vaccinatie kreeg, komt in aanmerking voor de booster."

"Mensen die al een afspraak hebben staan, blijven welkom op het afgesproken tijdstip. Een afspraak maken is ook nog steeds mogelijk", schrijft de GGD Rotterdam-Rijnmond. 

Meer informatie en de locaties vind je hier www.ggdrotterdamrijnmond.nl/boosterprik

De boosterpriklocatie in Schiedam ging op 28 december 2021 open; dat lees je in ons eerdere artikel.

Foto: de boosterpriklocatie Sporthal Groenoord; vanaf maandag boosterprik zonder afspraak én ook voor 1e of 2e vaccinatie zonder afspraak

14-01-2022