Volg de tussenstanden op De Schiedammer Online

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam houdt op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen vanaf 21.30 uur een uitslagenavond voor iedereen die de tussenstanden wil volgen, zo laat de gemeente vandaag in een persbericht weten. 

"Als woensdag 16 maart om 21.00 uur de stembureaus sluiten, begint het tellen van de stemmen. In de loop van de avond komen alle stembureaus met hun telresultaten. Waarschijnlijk aan het eind van de avond kan dan de voorlopige uitslag voor Schiedam bekend worden gemaakt. Die geeft aan hoeveel zetels de deelnemende partijen krijgen", meldt de gemeente.

"Gedurende de avond zal burgemeester Cor Lamers regelmatig de tussenstand melden. Wie de ontwikkeling van de uitslag zelf wil volgen is welkom op de uitslagenavond, die wordt gehouden in de foyer van het Theater aan de Schie. De zaal is woensdagavond geopend vanaf 21.30 uur."

De redactie van De Schiedammer Online zal aanwezig zijn, zodat je vanuit huis via onze website op de hoogte kunt blijven van de tussenstanden. 

Ook is het mogelijk de bekendmakingen van de tussenstanden door de burgemeester op televisie te volgen via de lokale omroep (SCHIE TV), die een liveregistratie zal verzorgen van de uitslagenavond.

Lees ook ons artikel van dinsdag jl. waarin we de uitslagenavond aankondigden:
Stemmen zonder je auto uit te gaan, of bij de hockeyclub of zorgverzekeraar? Het kan allemaal! 

Foto: bezoekers aan de uitslagenavond in 2018 kijken aandachtig naar de bekendmaking van de tussenstanden (foto door Louise Melchers)

10-03-2022