TV opnames bij Rapunzel De Musical in Theater aan de Schie

TV opnames bij Rapunzel De Musical in Theater  aan de Schie

SCHIEDAM - Maak je klaar voor een betoverende middag, want Rapunzel De Musical betreedt het podium in Schiedam. Na een reeks succesvolle sprookjesmusicals, bekroond met een Musical Award voor Beste Familiemusical in zowel 2022 als 2023, keert Van Hoorne Entertainment op 23 februari terug naar Theater aan de Schie voor een magische familievoorstelling tijdens de voorjaarsvakantie.

In Rapunzel De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel een ware belevenis voor jong en oud.

Een Unieke Beleving met TV-opnames
De voorstellingen in Schiedam krijgen een extra vleugje magie want er vinden TV-opnames plaats. Dat maakt de show een unieke en onvergetelijke ervaring voor het publiek. De opnames zullen de magie van Rapunzels wereld vastleggen en dit zal later uitgezonden worden op TV. 

Doe mee aan het sprookjesplezier
Jonge bezoekers worden aangemoedigd om verkleed te komen in hun favoriete sprookjeskostuum. Voor aanvang van de voorstelling kunnen ze zich aanmelden voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De meest betoverende creatie wordt na de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Bovendien krijgt iedereen de kans om de cast persoonlijk te ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater na de show.

Rapunzel De Musical is op vrijdag 23 februari om 13.00 en 16.00 uur te zien bij Theater aan de Schie in Schiedam.
Verzeker je van kaartjes voor deze unieke theaterbeleving via 
www.theateraandeschie.nl.

17-02-2024