Trainersduo verhuist van SVV naar buurman HBSS

Trainersduo verhuist van SVV naar buurman HBSS

VOETBAL - Het trainersduo van de zaterdagselectie van SVV, Tony Lentin (links) en Maurice van Ettinger (rechts), gaat bij HBSS de jeugd onder zijn hoede nemen.

Maurice van Ettinger en Tony Lentin waren als duo bij SVV verantwoordelijk niet alleen voor de zaterdag-selectie maar ook voor de jeugdtraining. Op 4 januari meldden wij trainerswisselingen bij SVV:
https://www.deschiedammeronline.nl/sport/details/trainerswisselingen-bij-svv-zaterdag-en-zondag

De technische commissie (TC) van HBSS meldt dat beide trainers van plan waren over te stappen naar een vereniging in Rotterdam, maar dat het tweetal na een een goed gesprek met een afvaardiging van HBSS heeft besloten daarvan af te zien en binnen Sportpark Harga te switchen. 

“Op Harga weten we wat we hebben en daar is facilitair voor ons veel meer mogelijk. Meerdere Harga-partijen hebben ons overtuigd dat er veel potentie in een samenwerking bij HBSS zit, het gevoel is goed om iets moois neer te gaan zetten”, zegt Tony Lentin.

“Ik heb ruim 12 jaar bij SVV rondgelopen en Tony nu zo’n 5 jaar. Wij hebben het volle geloof en vertrouwen in deze nieuwe uitdaging en de door HBSS gevoerde ideëen", vult Maurice van Ettinger aan.

Tony Lentin en Maurice van Ettinger zullen de jeugd - samen met de huidige commissie van HBSS onder leiding van bestuursleden Hen Bras en Arjan Gijze - onder hun hoede nemen. Ook een 'Onder-23'-team ligt In het verschiet. Daarnaast zal Maurice van Ettinger waarschijnlijk aansluiten bij de staf van de selectie van Toon Wolters in de functie van keeperstrainer, iets wat Van Ettinger van origine is.

26-05-2021