Trainer Toon Wolters gaat zijn 7e seizoen in bij HBSS

Trainer Toon Wolters gaat zijn 7e seizoen in bij HBSS

VOETBAL - Het contract van HBSS-trainer Toon Wolters is verlengd. Hij gaat hiermee het zevende seizoen in als trainer van de zaterdagderdeklasser op Harga.

"Inmiddels is overeengekomen dat hij midden 2022 gaat starten aan zijn zevende seizoen bij de oranjehemden van het Harga-park", zo meldt het bestuur van HBSS.

Toon Wolters: “Tezamen met de huidige selectie wil ik dit vervelende seizoen alsnog zo goed mogelijk afsluiten en toewerken naar een mooie nieuwe competitie. Ik sta voor inzet, prestatie in combinatie met de juiste dosis gezelligheid en daarin kijken we gericht verder naar de invulling van onze nieuwe groep. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij het voor elkaar krijgen die juiste mix, die het amateurvoetbal zo leuk maakt, voor elkaar te krijgen en bouw dan ook graag verder bij deze mooie club."

Het bestuur meldt voorts inmiddels vergaande toezeggingen van de overige staf en een deel van de selectie binnen te hebben, "met voorop daarbij aanvoerder Berkan Bayraktar. De gangmaker die zich graag binnen en buiten het veld laat gelden en die dit seizoen op vele posities inzetbaar is geweest, waarbij hij de laatste wedstrijden als targetman zelfs 4 keer het vijandelijke doel trof", schrijft het bestuur.

 

13-01-2022