Tiende keer 'Kennismaking voor nieuwe Schiedammers'

Tiende keer 'Kennismaking voor nieuwe Schiedammers'

SCHIEDAM - Op zaterdag 15 oktober houden geboren en getogen Schiedammers Rob Vollaard en Rob van der Stel voor de tiende keer de bijeenkomst voor nieuwe bewoners van Schiedam, getiteld 'Kennismaking voor nieuwe Schiedammers'. Dit initiatief hebben zij in 2020 in het leven geroepen.

"Ons initiatief wordt gesteund door de gemeente Schiedam, Stichting Centrummanagement Schiedam en Schiedam Partners. De laatstgenoemde organisatie biedt ook de mogelijkheid om via haar website een reservering te maken", zo laten Rob en Rob weten. 

Inhoud bijeenkomst
Deelnemers – bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort in Schiedam zullen gaan wonen - krijgen op de ontvangstlocatie, tijdens een kopje koffie, een PowerPointpresentatie met nuttige- en praktische tips. Deze gaan onder meer over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer of een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag gevuld met presentjes ter beschikking gesteld door ondernemers uit de stad.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.00 / 12.30 uur.

De kosten bedragen € 5,00 p.p., inclusief kop koffie. Inschrijven via: welkominsdam@gmail.com of via deze link.

Via bovenstaand e-mailadres kan ook informatie aangevraagd worden.

Op zaterdag 8 oktober 2022 is de Nieuwbouwdag in de Havenkerk. Daar zijn Rob en Rob aanwezig en geven informatie en tips en verzorgen daarnaast wandelingen naar de nieuwbouwprojecten rond het centrum.

Op zaterdag 26 november is de laatste mogelijkheid om in 2022 deel te nemen aan 'Kennismaking voor nieuwe Schiedammers'.

Foto: de groep tijdens een vorige 'Kennismaking voor nieuwe Schiedammers'  bij het Proveniershuis (foto door Ruud van der Pol)

30-09-2022