Theater aan de Schie is CoronaCheck ondersteuningspunt

Theater aan de Schie is CoronaCheck ondersteuningspunt

SCHIEDAM - Theater aan de Schie biedt met ingang van heden hulp bij het aanmaken van het coronatoegangsbewijs. Iedereen kan elke dinsdag-, woensdag-, donderdag-, en vrijdagmiddag tot 16.00 uur in de theaterfoyer persoonlijk hulp krijgen bij onder meer het installeren van de CoronaCheck-app en het printen van het coronatoegangsbewijs. Een kopje koffie staat klaar.

"Sinds zaterdag 25 september 2021 is het voor mensen van 13 jaar en ouder verplicht om 
bijvoorbeeld in de horeca, bij evenementen, sportwedstrijden en theatervoorstellingen het 
coronatoegangsbewijs te tonen", zo laat het theater weten. "Heeft u het coronatoegangsbewijs nodig voor bijvoorbeeld het bezoek aan een theatervoorstelling, maar heeft u daarbij hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat u problemen ondervindt, hulp nodig heeft bij het printen of installeren van de CoronaCheck-app? Theater aan de Schie is per dinsdag 28 september 2021 coronacheck ondersteuningspunt. Van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur kunt u in de foyer van Theater aan de Schie terecht voor ondersteuning. In de theaterfoyer staat er een medewerker klaar om de benodigde hulp aan te bieden."

Directeur Rob Roos over de keuze om ondersteuningspunt te worden: “In de praktijk merken we dat niet iedereen toegang heeft tot de CoronaCheck-app of dat mensen het lastig vinden om het te regelen. Het gaat om ons publiek. Daarom hebben we direct een hulpteam in het leven geroepen. U kunt naar het theater komen en wij gaan u helpen het in orde te maken. We hebben ook nog een kopje koffie voor u klaarstaan.”

helpdesk_150dpi

 

 

28-09-2021