Tennispark Van Vliet gaat definitief vier padelbanen aanleggen

Tennispark Van Vliet gaat definitief vier padelbanen aanleggen

PADEL - Martin van Vliet (rechts op de foto) van Tennispark van Vliet in Schiedam West heeft gisteren zijn handtekening gezet onder de overeenkomst waarmee hij de opdracht heeft verstrekt voor de aanleg van vier padelbanen.

door Jan Schrijver

Begin april wordt er begonnen met de aanleg en de verwachting is dat er in de loop van juni padel gespeeld kan gaan worden. De banen komen op het achterpark van Tennispark van Vliet te liggen. De twee gravel tennisbanen die daar liggen maken plaats voor vier kunstgras padelbanen. Het gehele jaar kan er op deze padelbuitenbanen worden gespeeld. 

In Schiedam zijn er wel al padelbinnenbanen, te weten bij RacketSportSchiedam in Schiedam Noord, maar nog geen padelbuitenbanen. Tussen de vier aan te leggen padelbanen in komt een zitje. 

Gestart zal door Tennispark van Vliet gaan worden met losse verhuur van de padelbanen. Er zullen ook padelrackets te huur zijn. "We beginnen midden in het seizoen, dus we zullen moeten gaan ervaren hoe het werkt en zich ontwikkelt. Daarom starten we dus met losse verhuur. Hoe dat dan verder zal gaan, of er bijvoorbeeld een padelvereniging komt, we gaan het zien. We hebben in ieder geval heel veel zin in deze uitbreiding van de activiteiten op ons park", zegt Miranda van Vliet.

Lees ons artikel van november jl.
Vergunningaanvraag voor:
Aanleg van vier padelbanen aan Stadhouderslaan

Foto boven: de contractsondertekening met links Gerrit Garcia del Rio van bedrijf Padel Nederland en rechts Martin van Vliet (foto door Miranda van Vliet), foto onder: de achterbanen zoals ze nu (14-3-2023) zijn, erachter en rechts ernaast zie je het park van SLV (foto door Louise Melchers)

achterbanen

14-03-2023