Vandaag om 15.00 uur thuiswedstrijd in Schiedam

Tafeltennissers Scyedam hebben de punten hard nodig

Tafeltennissers Scyedam hebben de punten hard nodig

TAFELTENNIS - Vandaag aanvang 15.00 uur speelt het eerste team van TTV Scyedam thuis tegen SKF uit Veenendaal. Het eerste team heeft een aantal punten nodig om nog kans te maken op handhaving.

Het eerste herenteam van Scyedam komt uit in de eerste divisie en bestaat uit Thomas Baart, Daria Dubenko, Martijn van der Heide en Edwin ten Hoope. Edwin is door ziekte langere tijd uitgeschakeld. Het team is daarom versterkt met Gabriele Vicario die intussen tweemaal heeft meegespeeld. 

De wedstrijden in de eerste divisie worden gespeeld in zes enkelspelen en de laatste wedstrijd is het dubbelspel. Het team staat momenteel met 26 punten op de vijfde plaats. De achterstand op het team dat op de voor degradatie veilige vierde plaats staat, Smash ’70 uit Hattem, is twee punten. Dat team komt de laatste wedstrijd op bezoek in Schiedam. 

De uitwedstrijd tegen koploper Auto J. de Gooijer/SKF werd met 5-2 door de thuisclub gewonnen. In die wedstrijd won Thomas eenmaal en het tweede punt kwam uit het gewonnen dubbelspel.

De spelers van tegenstander Auto J. de Gooijer/SKF zijn Pieter van den Berg, Dicky de Jong, Emanuel Martins Ferreira en Floris Zur Muhlen.

Ook het eerste jeugdteam speelt thuis en wel tegen Belcrum 2 uit Breda. Ook die wedstrijd begint om 15.00 uur.

Toeschouwers zijn van harte welkom in de sportaccommodatie van Scyedam, Dr. Kuyperlaan 4 in Schiedam Nieuwland. Toegang is gratis.

Foto: Thomas Baart (foto door Jolanda Vuijk)

15-04-2023