SVV gaat op zoek naar nieuwe trainer

SVV gaat op zoek naar nieuwe trainer

VOETBAL - Fouad el Yakhloufi is aan zijn eerste seizoen bezig als trainer bij SVV. De club moet voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een nieuwe trainer, in verband met verhuizing van de trainer.

Fouad el Yakhloufi trad dit seizoen aan als trainer van SVV, dat op zaterdag in de vierde klasse G speelt, een interessante competitie met daarin ook plaatsgenoten Hermes-DVS, Excelsior'20 en PPSC. Door de coronasituatie is de competitie stilgelegd. Hermes-DVS staat met 22 punten uit 8 wedstrijden bovenaan. PPSC staat op de derde plek met 15 uit 8. Excelsior'20 staat zesde met 12 uit 8. SVV staat puntloos op de onderste positie na 5 in de stand geregistreerde wedstrijden. 

Het SVV-bestuur maakte vanochtend in het navolgende persbericht het trainersnieuws bekend: "In goed overleg hebben het bestuur van SVV en Fouad afgesproken om volgend jaar te stoppen als trainer van SVV zaterdag. Fouad is onlangs verhuisd en de afstand is dermate groot dat dit voor beide partijen tot te grote uitdagingen leidt. SVV bedankt Fouad voor alle inspanningen gedurende het huidige seizoen en heeft met Fouad afgesproken het seizoen succesvol af te ronden."

14-01-2022