'Stichting voor Klein en Groot' aan Oranjestraat is open

'Stichting voor Klein en Groot' aan Oranjestraat is open

SCHIEDAM - De winkel van de 'Stichting voor Klein en Groot' aan de Oranjestraat 17 in Schiedam is opengegaan. De stichting helpt mensen die onder bewind staan. De hulp bestaat o.m. uit het verstrekken van kleding, etenswaren en meubels. Zie hieronder de video-reportage door Jan Willem de Boer.

 

Dit schreven wij op 21 november 2021
'Stichting voor Klein en Groot' is bezig met het inrichten van de winkel aan de Oranjestraat 17 in Schiedam.

'Stichting voor Klein en Groot' is opgericht op 2 april 2020 en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 77774191. De in Rotterdam woonachtige Faat Gamah (35) is één van de oprichtsters van de stichting, die mensen helpt die onder bewind staan. 

De stichting richt zich op mensen die onder bewind staan in Rotterdam, Schiedam en regio. De hulp bestaat uit het verstrekken van onder meer kleding, etenswaren en spullen in en rond het huis (waaronder bedden, meubels, speelgoed, boeken). 

De middelen worden veelal verkregen doordat particulieren deze beschikbaar stellen. De stichting haalt goederen desgewenst bij de particulieren op. 

De winkel aan de Oranjestraat 17 zal naar verwachting van Faat Gamah na 4 december 2021 opengaan. Mensen die onder bewind staan en zich bij de stichting hebben gemeld, kunnen na de opening in de winkel terecht. De stichting heeft als service dat grotere artikelen (zoals meubels en bedden) bij de klanten worden bezorgd.

De stichting is bereikbaar per e-mail: stichtingvoorkleinengroot@hotmail.com
Of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/Stichting-voor-klein-en-groot-111640973803250/

Tot voor kort was in dit pand de Stichting Amateur Kunstenaars Collectief Schiedam (AKCS) gevestigd. Die stichting is de Oranjebrug overgestoken:
https://www.deschiedammeronline.nl/cultuur/details/amateurkunstenaars-steken-de-oranjebrug-over

Foto's: door Louise Melchers (c) De Schiedammer Online

stkeng

12-12-2021