Stem nu op de sport(st)er, talent en sportploeg van 2023

Stem nu op de sport(st)er, talent en sportploeg van 2023

SCHIEDAM - De nominaties voor de sportprijzen 2023 zijn bekendgemaakt. Wie er uiteindelijk met de prijzen vandoor gaan, wordt bepaald door de stemmen van Schiedammers. Iedereen kan nu zijn of haar stem uitbrengen in de categorieën Sport(st)er, Sportploeg en Talent van het Jaar.

De sporters die zijn voorgedragen laten zien wat Schiedam op sportief gebied aan talent in huis heeft. De komende weken krijgt iedereen de kans om te stemmen op de genomineerden. Ik ben benieuwd wie er straks met de titel van doorgaan, aldus wethouder Antoinette Laan.

Tijdens de sportverkiezing zijn er in drie categorieën prijzen te winnen. In de categorie Sport(st)er van het Jaar zijn wielrenner Jardi van der Lee en voetballer Sekou Sylla genomineerd. Voor de titel Sportploeg van het Jaar zijn dat HBSS 1, Hermes-DVS 1 (cricket), Nexus 1, Hermes-DVS jongens <15 jaar, The Smashing Fellows 1, Sportinstituut Schiedam <18 jaar en HC Schiedam Dames 1 zaal. Voor de titel Talent van het Jaar gaat het tussen handballer Clyde Marengo, judoka Celil Uyar en zwemmer Nikodim Markovic.

Stemmen
Alle uitgebrachte stemmen bepalen wie er met de prijzen vandoor gaan. Stemmen kan tot en met zondag 25 februari via de website: www.lekkerbezigschiedam.nl/sportverkiezingen-2023.
Daarna worden de stemmen geteld en de winnaars bekendgemaakt.

07-02-2024