Statiegeldbonnen leveren scouts Tono ruim 500 euro op

Statiegeldbonnen leveren scouts Tono ruim 500 euro op

SCHIEDAM - Klanten van Albert Heijn Hof van Spaland kunnen hun statiegeldbon doneren voor een goed doel. Met dank aan deze klanten ontving de Scouting Tono-groep een symbolische cheque van 555,45 euro.

“Dit is dus echt een donatie van de klanten van deze Albert Heijn”, zo legt Bas Sikking, manager van de supermarkt, uit. “Elke maand hebben we een ander goed doel, en klanten kunnen zelf kiezen of ze hun statiegeldbon achter willen laten. Het bedrag is deze keer best hoog, dus blijkbaar vinden onze klanten dit een sympathiek doel.”

Mogelijk wordt het geld besteed aan nieuwe tenten die nodig zijn. Of anders wordt het gespaard voor nieuwe huisvesting nu het gebouw van de scouting enkele jaren geleden is afgebrand en de groep tijdelijk is ondergebracht in Boerderij Landvreugd aan de Sweelincksingel. Volgens de scoutinggroep is het geld erg welkom en helpt het om scouting mogelijk te houden voor alle kinderen en jongeren. Op www.scoutingtono.nl is de besteding van het geld te volgen. 

Foto: drie jonge scouts van de Scouting Tono-groep waren naar de Albert Heijn in het Hof van Spaland gekomen om persoonlijk de donatie in ontvangst te nemen. Bever Felix, welp Svea en scout Storm ontvingen de cheque uit handen van kassière Terry Diefenbach (foto door Richard Spruit)

31-10-2022