Feestelijk moment aan Parkweg in Nieuwland wegens:

Start bouw koopwoningen en oplevering eerste huurwoningen

Start bouw koopwoningen en oplevering eerste huurwoningen

SCHIEDAM - Om in de nieuwe buurt in Nieuwland 'In de Buurttuin' de start van de bouw van de koopwoningen en de oplevering van de eerste huurwoningen te vieren, werd gisteren aan de Parkweg een feestelijke bijeenkomst gehouden waarop bouwers en nieuwe bewoners aanwezig waren.

In het nieuwbouwproject ‘In de Buurttuin’ in Nieuwland, aan de Parkweg in Schiedam worden in totaal 238 woningen gerealiseerd. Dit aantal bestaat uit een mix van koop- en huurwoningen, verdeeld over appartementen en eengezinswoningen. Alle eengezinswoningen worden door Fijn Wonen gerealiseerd. Daarnaast komen er appartementen die Van Wijnen hier bouwt. 

Fijn Wonen is te zien als het woonproduct van bouwbedrijf Van Wijnen waarmee snel duurzame woningen worden gebouwd. “De woningen komen als losse elementen aan op de bouwplaats waar deze geassembleerd worden. Op deze manier is er minder transport nodig en kan er per dag een casco volledig wind- en waterdicht geplaatst worden”, aldus Mark-Willem Hofland, accountmanager bij Fijn Wonen.

Van Wijnen Projectontwikkeling West realiseert in 'In de Buurttuin' een mix van zowel koop- als huurwoningen. In het sociale segment worden voor Woonplus zowel eengezinswoningen als appartementen gerealiseerd. Daarnaast komen er middeldure huurappartementen voor Newomij en zijn er drie verkoopfases eengezinswoningen.

Lees ook onze eerdere artikelen:
Vandaag is pannenbier gedronken, in september worden de woningen opgeleverd. Inschrijving voor 45 huurappartementen is open

Start van verkoop nieuwbouwwoningen 'In de Buurttuin'

Foto: v.l.n.r. Jasper Meijs van Van Wijnen, Arjan van Meijeren van Van Wijnen, Mark-Willem
Hofland van Fijn Wonen en Emile Klep, directeur-bestuurder Woonplus

01-09-2022