Uitslagen voetbalclubs Schiedam

Staking wegens vuurwerk buiten complex Victoria'04 Vlaardingen

Staking wegens vuurwerk buiten complex Victoria'04 Vlaardingen

VOETBAL - In Vlaardingen is gisteren de wedstrijd Victoria'04 tegen Excelsior'20 rond de 70e minuut even stilgelegd wegens buiten het complex afgestoken vuurwerk. Het stond toen 0-2. Na hervatting werd er niet meer gescoord.

"Voetbalwedstrijd Victoria 04 - Excelsior'20 (3e klasse!!) in 70ste min gestaakt wegens vuurwerk: een rotje dat bij een ander veld wordt afgestoken. Moet niet gekker worden", twittert Sander Sonnemans (lid Excelsior'20 en misdaadverslaggever AD) hierover. 

Excelsior'20 won deze wedstrijd in de derde klasse D met 0-2 door doelpunten van Anass El Hadioui in de 8e minuut en (uit een strafschop) Bob van der Waal in de 53ste minuut. 

In dezelfde klasse stond ook een semi-derby Schiedam/Vlaardingen op het programma.  Kethel Spaland speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen CWO. Arij van Bree (1-0) en (uit een strafschop) Rens van Troost (2-0) waren de Schiedamse doelpuntenmakers. In het tweede bedrijf kwamen de Vlaardingers langszij.

Een klasse hoger, in de tweede klasse D, speelde HBSS op Harga eveneens met 2-2 gelijk. Tegenstander was Sportclub Monster.

In de vierde klasse E blijft Hermes-DVS op stoom. Op Harga werd BZC Zuiderpark met 5-2 naar Rotterdam Zuid teruggestuurd. Hermes is daarmee na drie wedstrijden nog zonder puntenverlies. In dezelfde klasse haalde PPSC ook uit. Uit werd Egelantier Boys met 1-6 verslagen. 

De de vijfde klasse A pakte SVV de eerste punten van deze competitie door in de uitwedstrijd tegen SVO Buytenpark met 1-4 te zegevieren. 

Foto: Excelsior'20 zoekt na de volledige speeltijd de kleedkamers op met de volle winst op zak (foto door Robert Schaeffer)

08-10-2023