Nacht van de Nacht:

Sprookjesachtige wandeling bij de Groen Raat

Sprookjesachtige wandeling bij de Groen Raat

SCHIEDAM - Zaterdag 30 oktober aanstaande wordt in de Nacht van de Nacht een 'sprookjesachtige wandeling' gehouden. Deze begint vanaf 19.00 uur. Startpunt is het Groene Raat boerderijtje aan de Harreweg 19 in Schiedam.

Zaterdag 30 oktober staan bij de Groene Raat licht en sprookjesfiguren centraal tijdens de Nacht van de Nacht. Om jong en oud bewust te maken van het belang van behoud van de duisternis in de nacht.

De sprookjesachtige wandeling begint vanaf 19.00 uur bij het boerderijtje aan de Harreweg 19 in Schiedam. Tijdens de korte wandeling door de voorbeeldtuinen ga je met de vriendelijke sprookjesfiguren op zoek naar het licht dat gestolen is. Want: “Er is iets afschuwelijks gebeurd! Het maanlicht is gestolen door een gemene heks. Help jij ons mee om het terug te brengen naar de maangodin?” Gelukkig krijg je in het donker genoeg hulpmiddelen.

Kom je ook?
Je hoeft je vooraf niet aan te melden. En je kan gratis meedoen tot 20.30 uur. Volg wel bij aankomst de instructies van de sprookjesfiguren op zodat alles veilig en verantwoord kan verlopen.

Bereikbaarheid
De Groene Raat is gemakkelijk lopend en fietsend te bereiken, maar als je toch met de auto komt, kan je deze het beste bij het Faassenplein parkeren.

Hier is de website van Nacht van de Nacht.

14-10-2021