Na twee jaar afwezigheid wegens coronamaatregelen

Speciale editie van feest voor 69 zestig jaar gehuwden

Speciale editie van feest voor 69 zestig jaar gehuwden

SCHIEDAM - Op donderdag 16 juni aanstaande vindt in de foyer van het Theater aan de Schie voor de 22ste keer het feest voor 60 jaar gehuwden plaats. Het is deze keer een speciale editie, omdat door corona in 2020 en 2021 geen feest kon worden gehouden, zo meldt de gemeente.

Het feest op donderdag 16 juni wordt georganiseerd voor alle 60 jaar gehuwden sinds 2020. Gezien het grote aantal deelnemende bruidsparen is deze keer gekozen voor de foyer van het Theater aan de Schie als locatie. De gebruikelijke locatie was tot 2020 het oude stadhuis aan de Grote Markt.

Burgemeester Cor Lamers zet deze keer maar liefst 69 echtparen in het zonnetje. Ook tijdens deze editie zal Imca Marina een optreden verzorgen, zoals zij dit al jarenlang doet. Daarnaast is er een professionele dansdemonstratie, waarvoor ook de aanwezigen van harte worden uitgenodigd om mee te dansen. Een demo van rolstoeldansen door Alex Glijn is inderdaad een onderdeel van de dansdemonstratie. Alex Glijn en zijn echtgenote Jacqueline zijn bekend met hun dansen van de diverse optredens op de landelijke televisie. In Schiedam is de wereldkampioen rolstoeldansen Alex Glijn bovendien bekend van zijn werk. Hij is wijkagent Schiedam Centrum. 

De middag begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Foto: de bijeenkomst in november 2019, ook toen trad Imca Marina op, de locatie was toen het oude stadhuis, maar is aanstaande donderdag de foyer van het Theater aan de Schie

13-06-2022