Aanstaande zaterdag is officiële opening door 'aanstaande burgemeester'

Sinds zaterdag worden de 4 padelbanen bij Van Vliet bespeeld

Sinds zaterdag worden de 4 padelbanen bij Van Vliet bespeeld

PADEL - Tennispark Van Vliet biedt sinds enige dagen ook padel aan. Sinds het weekend zijn de nieuw aangelegde padelbanen in gebruik. De twee graveltennisbanen op het achterpark van Van Vliet zijn vervangen door een kwartet prachtige padelbanen. Jan Willem de Boer nam er een kijkje en sprak met Miranda van Vliet. Je ziet ook de bewegende beelden van de eerste padelspelers bij Van Vliet.

video door Jan Willem de Boer (JW TV), foto's door Jan Schrijver

Jan Willem schreef over deze reportage:
"Na veel jaren van alleen tennisbanen beheren, heeft Miranda van Vliet besloten in te spelen op het succes van padelbanen in Nederland. Padel is een tussenvorm van tennis en squash maar dan met een apart racket en een aparte baan. JW TV nam zaterdag een kijkje en sprak met Miranda. Ook het schaatsen kwam ter sprake."

Tennispark van Vliet liet over de officiële opening weten:
"Op zaterdag 21 oktober openen wij onze padelbanen. Die middag wordt met name onder onze leden gevierd. We organiseren een gezellig padeltoernooitje, er zijn overheerlijke gratis cocktails en natuurlijk versnaperingen. 
 
Daarnaast wordt om exact 13.00 uur het lintje doorgeknipt door onze aanstaande burgemeester van Schiedam. Daaropvolgend barst het padellen los met ons eerste gezelligheidstoernooitje op de nieuwe banen."

Hier lees je ons eerdere artikel:
Vier padelbanen bij Van Vliet

Dit zijn de eerste padelbuitenbanen in Schiedam. In Schiedam Noord zijn sinds enige jaren padelbinnenbanen; daar lees je hier en hier artikelen over. Lees ook:
Jan Willem krijgt het verschil tussen tennis en padel uitgelegd

binnenplein
De foto's zijn dinsdag 17 oktober om 16.00 uur genomen. Op de foto direct hierboven zie je het binnenpleintje tussen de vier padelbanen. Het blauwe kunstgras van de padelbanen is kortpoliger dan het groene kunstgras tussen de banen en op het binnenplein. Op het blauwe kunstgras ligt zand

17-10-2023