In november te zien in Theater aan de Schie; kaartverkoop is gestart

Simone Kleinsma in de nieuwe comedy musical De Hospita

Simone Kleinsma in de nieuwe comedy musical De Hospita

SCHIEDAM - Simone Kleinsma, de grand dame van de Nederlandse musical, viert volgend seizoen haar jubileumjaar met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. Deze gloednieuwe musical met Simone Kleinsma én Paul Groot in de hoofdrollen is op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023 te zien in Theater aan de Schie. 

Het is een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en
oud en de kracht van ware liefde. De Hospita vertelt het verhaal van een revuester en comédienne van toen. Madeleine Coutard, gespeeld door Simone Kleinsma, moet haar weg vinden in de verwarrende wereld van vandaag wanneer drie jonge studenten uit geldnood bij haar intrekken. Deze brengen veel lawaai en vooral discussie met zich mee waardoor de levens van Madeleine én van haar inwonende voormalige kostuumontwerper, gespeeld door Paul Groot, volledig op hun kop worden gezet. Wanneer vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt, is de verwarring compleet.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een liveorkest brengen de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - terug naar het theater.

De kaartverkoop is per direct van start gegaan via theateraandeschie.nl.
Kaarten zijn € 52,50 per persoon.

Tekst: door Theater aan de Schie
Foto: door Govert de Roos
(infotorial)

27-03-2023