Shantykoor Stuurloos op Brandersfeesten en in museum

Shantykoor Stuurloos op Brandersfeesten en in museum

SCHIEDAM - Er staat binnenkort een groot aantal optredens van het Schiedams Shantykoor “Stuurloos” op de rol. In Schiedam is het koor aanwezig bij de Brandersfeesten en onder meer ook bij het laatste wijkfeest in het Stedelijk Museum Schiedam.

Tijdens de Brandersfeesten zingt het koor op zowel zaterdag als zondag op het Land van Belofte en is het daar ook gastheer voor andere shantykoren. Op zaterdag 24 september worden op het Land van Belofte 'De Vlaardingse Muiters' en uit Heenvliet '3 x Niks' ontvangen. Op zondag 25 september komen 'De Admiraliteit' uit Dordrecht en 'Het Ruime Sop' uit Bussum naar Schiedam. Op beide dagen wisselen de drie aanwezige koren elkaar af met optredens tussen 12.00 en 17.00 uur.

Ook zal Stuurloos optreden in Maassluis waar van 28 september tot 2 oktober de jaarlijkse Furieade wordt georganiseerd.

Op 7 oktober is Stuurloos aanwezig in het Stedelijk Museum Schiedam waar onder de naam Wijken Welkom wijkbewoners zijn uitgenodigd om op een feestelijke avond het museum gratis te bezoeken. Op 7 oktober zijn de bewoners van de Noordrand (Kethel, Woudhoek, Spaland-Sveaparken) aan de beurt. 

 

13-09-2022