Servicepunt Woningverbetering presenteert Duurzaam Doeboek

Servicepunt Woningverbetering presenteert Duurzaam Doeboek

SCHIEDAM - Servicepunt Woningverbetering Schiedam was zaterdag een van de standhouders op de Nieuwbouwdag Schiedam 2021 die zich in een grote belangstelling van het publiek mochten verheugen. Als primeur had het Servicepunt het 'Duurzaam Doeboek', vol met handige tips voor duurzame woningverbetering.

servicepunt2

Dit boek omvat 52 pagina's met met name tips voor duurzame woningverbetering. "Dit doeboek helpt u op weg om comfortabeler, veiliger en duurzamer te wonen", zo staat in het voorwoord. Er is aandacht voor onderwerpen als: goed ventileren, opsporen van warmtelekken door een warmtescan, isoleren, funderingen en verzakken, hoe alternatieve energievoorzieningen werken, hoe je energie kunt besparen met je CV, VvE, veilig wonen, opvang regenwater. Ook staat er een leuke fietsroute met duurzame stops in.

Zaterdag op de Nieuwbouwdag vond het Duurzaam Doeboek al gretig aftrek onder de bezoekers. Het boek is voor alle huiseigenaren in Schiedam gratis af te halen bij de informatiebalie van het Servicepunt Woningverbetering Schiedam in het Stadskantoor. 

Lees ook: de balie van het Servicepunt is weer open

Foto's door Louise Melchers

11-10-2021