Senioren tot 85 jaar gezocht voor een wekelijks potje voetbal

Senioren tot 85 jaar gezocht voor een wekelijks potje voetbal

SCHIEDAM - Joop Zandwijk zoekt voetballers vanaf 50 tot en met 85 jaar om elke woensdagmiddag om 14.00 uur een partijtje te voetballen op Sportpark Willem-Alexander.

door Jan Schrijver

Bij goed weer wordt op het kunstgrasveld op het dak van de A4 gespeeld, bij slecht weer wordt uitgeweken naar de zaal van het complex.

"Kom gerust een keertje kijken of een paar keer vrijblijvend meedoen met een lekker ontspannen potje voetbal. Gezelligheid én bewegen zoals jij dat wilt en kunt, staan bij dit 50+ voetbal voorop", zegt Joop Zandwijk. "Vanaf 13.00 uur zijn er om de spieren los te gooien eerst wat gym-oefeningen en daarna gaan we aan de  koffie. Het voetbal start vervolgens rond 14.00 uur. Woensdagmiddag 23 augustus is de eerste keer. Je bent van harte welkom. Deze combinatie van gym en daarna voetbal en andere sporten was eerst in de Margriethal."

Voor meer informatie over dit 50+ voetbal: Joop Zandwijk 06 47569663.

Lees ook onze eerdere artikelen:
Clip opgenomen op Sportpark Willem-Alexander
'Senior' van Selfie, liedje voor en door senioren

Badminton, tafeltennis, voetbal en fietsen op een hometrainer
Sportinstuif in Margriethal zoekt extra senioren

Foto: Joop Zandwijk op de plek waar hij opgroeide in Schiedam (foto is een fragment uit een reportage door Jan Willem de Boer van JW TV, zie verder dit artikel: Jan Willem de Boer met Joop Zandwijk in gesprek over: Bandjes van vroeger, Schiedamse muziekpodia en nieuwe nummers van Joop)

16-08-2023