Een moment van ontmoeting, inspiratie en verbinding

SEN-MVS Voorjaarsevent bij Bidfood

 SEN-MVS Voorjaarsevent bij Bidfood

SCHIEDAM/VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Het Sociaal Economisch Netwerk MVS nodigt organisaties uit de eerder genoemde steden voor het voorjaarsevent van 2024.

Het Sociaal Economisch Netwerk MVS brengt de community samen om inspiratie op te doen en geïnformeerd te worden over inclusief ondernemerschap.

Bidfood Schiedam is voor deze voorjaarseditie de gastheer van dit event. Samen met Bidfood, de online horecagroothandel van Nederland bieden ze een afwisselend programma met boeiende sprekers zoals Dick Slootweg, de CEO van Bidfood Nederland en Jasper Kool, Founder van Happy Tosti. Daarnaast zijn er interessante workshops en krijg je een kijkje achter de schermen bij onze gastheer Bidfood.

Donderdagmiddag 11 april 2024 
Bidfood 's-Gravenlandseweg 391, Schiedam

Let op:
Er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Aanmelden: https://www.sen-mvs.nl/events/

OVER BIDFOOD
Bidfood is de horeca groothandel van Nederland en actief voor ongeveer 25.000 klanten. Onze focus is gericht op foodprofessionals in de horeca en in de zorg. We begrijpen als geen ander de wensen en uitdagingen van onze klanten. Vanuit 17 locaties bedienen we onze klanten via ons uitgebreide distributienetwerk. Hard en efficiënt werken zit in ons DNA. Naast een perfecte levering, streven we er ook naar om onze klanten te helpen waar het kan. Wij spelen in op ontwikkelingen in de markt, waarbij ondernemerschap, innovatie en daadkracht het verschil maken. Bij Bidfood vinden we medewerkers belangrijk! We doen er dan ook alles aan dat onze collega’s met plezier werken.

Tekst:
Bidfood

04-03-2024