Heel veel treintjes kijken tijdens open dagen bij modelspoorvereniging

Schiedams Modelspoor Festival bij MSV Schiespoor

Schiedams Modelspoor Festival bij MSV Schiespoor

SCHIEDAM - MSV Schiespoor houdt open dagen op zaterdag 15 en zondag 16 oktober aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis. De MSV Schiespoor vind je in het gebouw van SooS Blauwhuis aan het Spinhuispad 36 in Schiedam.

Tijdens deze open dagen houdt de MSV Schiespoor zijn Schiedams Modelspoor Festival. Van de organiserende vereniging MSV Schiespoor zullen vier banen te zien zijn. Ook andere modelspoorverenigingen zullen aanwezig zijn met hun banen. Eén van die verenigingen is MSC Delftland, welke club ook bekend is als deelnemer aan het MAX-televisieprogramma 'De Grote Kleine Treinencompetitie 2022'. Vrijdag 14 oktober zal er worden opgebouwd voor de open dagen. 

Op de foto boven het artikel zie je de grote H0-baan in aanbouw. Tijdens het weekend geven de leden uitleg hoe zij zo'n baan opbouwen en wat er nog meer wordt gedaan in de club. 

Op de foto hieronder zie je twee jeugdleden die bij de twee open dagen zullen helpen bij de rangeerbaan. Deze baan mag bestuurd worden door kinderen die de open dagen bezoeken.

thumbnail_20220903_135927

 

 

29-09-2022