Schiedams kampioenschap 2023 bij HBSS

Schiedams kampioenschap 2023 bij HBSS

VOETBAL - HBSS is dit jaar de trotse gastheer van het Schiedams voetbalkampioenschap 2023. Dat heeft de organisatie samen met de op Harga spelende club vrijdag bekendgemaakt.

De overtuigende winnaar van de editie 2022, die afgelopen jaar bij Harga-buurman Hermes-DVS werd gehouden, zal op zaterdag 24 juni 2023 de poorten opengooien om op er op het mooie sportpark Harga wederom een geweldig voetbalfeest van te maken.

Het evenement, waaraan alle Schiedamse selectie-elftallen strijden om de eer van de jeneverstad is alweer toe aan zijn zevende editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) en Hermes DVS (2019) legden in de eerdere edities beslag op de titel. De winnaar van het toernooi zal vervolgens met de Vlaardings kampioen strijden om de Waterweg supercup.

Schiedams kampioenschap voor jeugd op zaterdag 17 juni bij HBSS
Zoals afgelopen jaar zal ook de jeugd weer een prominente rol krijgen. Op zaterdag 17 juni zullen de jeugdploegen van de Schiedamse clubs strijden om de eer. Ook het meidenvoetbal zal uiteraard weer een plaats krijgen in de programmering.

Schiedams Horeca-toernooi op zondag 25 juni bij HBSS
Of dit nog niet genoeg is, zal ook het Schiedams horecatoernooi weer op het programma staan. Aan dit prestigieuze toernooi zullen ruim 24 horecazaken van de jeneverstad deelnemen.

“We zijn als HBSS trots om dit mooie evenement samen met de organisatie neer te zetten,” laat Hen Bras namens het HBSS-bestuur weten. “We gaan er weer een echt Schiedams voetbalfeest van maken.”

Mischa Keemink, samen met Ed Molenaar en Marvin Janssen de organisatie van deze voetbaldagen, kijkt ook uit naar de aankomende samenwerking. “In HBSS hebben we weer een mooie club gevonden om alweer de zevende editie neer te zetten. De schitterende accommodatie en het grote enthousiasme van de club zijn goede ingrediënten om er weer mooie dagen van te maken!”

Gezelligheid
Uiteraard zullen dit jaar deze geweldige dagen weer worden opgeluisterd met de nodige gezelligheid en zal er aan versnaperingen niets ontbreken. De loting voor de standaard-elftallen en de verdere invulling van de beide dagen wordt in de komende maand vormgegeven door de organisatie in nauwe samenwerking met gastheer HBSS en is t.z.t. te bekijken op www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl en op Waterwegsport.nl

Foto boven: de kampioensfoto 2022, foto onder: v.l.n.r. Marvin Janssen, Hen Bras, Mischa Keemink en Ed Molenaar (foto's door Mischa Keemink/Waterwegsport.nl)

orga

21-01-2023