Schiedam in beeld bij RTL 4-programma 'Onderweg naar de Regio'

Schiedam in beeld bij RTL 4-programma 'Onderweg naar de Regio'

SCHIEDAM - Op zondagmiddag 28 februari aanstaande komt Schiedam in beeld bij het RTL 4-televisieprogramma 'Onderweg naar de Regio'.

logo

Op 25 januari zijn er opnames gemaakt in Schiedam voor het televisieprogramma 'Onderweg naar de Regio'. In dit RTL 4-programma reizen presentatoren Erik Burgers en Adinda Kennedy voor elke aflevering af naar een andere regio binnen Nederland. Ze brengen een bezoek aan diverse lokale ondernemers en laten zien wat voor moois Nederland zoal te bieden heeft. 

Medewerkers van het Jenevermuseum in Schiedam zagen dat er buiten op de straat opnames gemaakt werden voor dit programma en nodigden de filmploeg uit om ook een aantal shots binnen te maken. "Hiervan zal een klein aantal shots gebruikt worden binnen de aflevering", zo laat Marco Spruit Bleeker van het Jenevermuseum weten.

De aflevering zal op 28 februari uitgezonden worden, rond 15:30 uur op RTL 4. Op zaterdag 6 maart wordt de aflevering herhaald om 13:30 uur. 

Foto: interimdirecteur van het Jenevermuseum Peter Elderman in gesprek met presentator Erik Burgers (bron foto RTL 4 Onderweg naar de Regio; een still uit de gemaakte opnames)

17-02-2021