Schiedam Centrum neemt in De Markies afscheid van Kitty

Schiedam Centrum neemt in De Markies afscheid van Kitty

SCHIEDAM - Het was gezellig druk bij De Markies op de doordeweekse dinsdag 17 januari. Ondernemers en relaties van Schiedam Centrum verzamelden zich voor de Nieuwjaarsbijeenkomst 'Hello Goodbye', waar ze afscheid namen van oud-centrummanager Kitty Buijtendijk en waar ze opvolger Pim Schenkelaars welkom heetten.

Voorzitter van Stichting Centrummanagement Schiedam, Maurice Haverkamp, sprak beiden toe op deze avond. “Het is niet niks hoeveel jaren jij, Kitty, je hebt ingezet voor ons centrum. Daarvoor zijn wij je enorm dankbaar. We gaan je enthousiasme en daadkracht missen. Als bestuur zijn we blij met Pim als opvolger. Hij maakt deze avond graag met jullie kennis.“ 

Maurice gaf de nieuwe manager meteen de gelegenheid zich kort voor te stellen. Pim gaf aan blij te zijn met het pad dat al door Kitty is geplaveid. Hij benadrukte: “Ondernemers en relaties, we kunnen het niet alleen, we hebben jullie nodig, samen zijn we Schiedam Centrum.” Pim en het bestuur worden ondersteund door het secretariaat, uitgevoerd door Jildou Huisman. Zij werd voorgesteld als 'info', degene die de mails en Nieuwsflits opstelt en zo in contact staat met alle ondernemers. Fijn voor de ondernemers en relaties om het gezicht hierachter te zien. 

De avond draaide om het afscheid van Kitty. De oud-centrummanager werd verrast met een toepasselijk gezamenlijk cadeau van ondernemers en relaties: een bijdrage voor haar e-bike. Maurice vertelt dat ze iets verderop is gaan wonen en ze met deze fiets snel in het geliefde centrum kan zijn: “We hopen haar nog vaak te spotten.”

De scheidend manager was zichtbaar blij met zoveel lieve woorden en had een glimlach van oor tot oor. Ook zij sprak de genodigden toe en bedankte hen voor zoveel waardevolle ontmoetingen en de met elkaar behaalde resultaten.

Directeur Harrie Dechering van Schiedam Partners overhandigde het mannetje dat op de oude bewegwijzering in het centrum stond. Op de sokkel staat de zin die Kitty zo typeert: ‘En weer doorrr…’ Iedereen was het er over eens: “We zien haar vast en zeker nog terug met een project in ons centrum”. Kitty zelf lachte veelbetekenend. 

Foto: voorzitter Maurice bedankt Kitty voor haar tomeloze enthousiasme als centrummanager

 

18-01-2023