"Volgend jaar weer"

Eerste editie Live on Stage: Schiedam Centrum dankt iedereen!

Eerste editie Live on Stage: Schiedam Centrum dankt iedereen!

SCHIEDAM - "Wat een geslaagde eerste editie was dit!”, roept Centrummanager Pim Schenkelaars als hij tevreden terugkijkt op het nieuwe evenement Schiedam Centrum Live on Stage dat op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september plaatsvond. “De ondernemers in de binnenstad hebben fantastisch samengewerkt aan dit nieuwe muziekfeest. Dank aan iedereen!”

Bij verschillende horecaondernemers was er muziek voor een divers publiek. Ook de winkels waren tot en met zondag open, wat een verblijf in de binnenstad compleet maakte. "Met een regenachtige start en een heerlijk zonnige zondag, was dit weekend het moment voor een ouderwetse tocht langs onze horeca en winkels .", aldus Pim. 

“Volgend jaar weer!”
Bezoekers die dit weekend genoten van de gezellige sfeer willen meer van dit soort feesten in de binnenstad. “Volgend jaar weer!” Als het aan het organisatieteam ligt niet alleen in september, maar ook ergens in het voorjaar. Eerder gaf Maurice Haverkamp, voorzitter van de Stichting Centrummanagement al aan zich in te willen zetten voor een collectief evenement, toen het evenement Brandersfeesten geen doorgang zou vinden. “Centrummanager Pim Schenkelaars en Eventmanager Kitty Buijtendijk hebben de plannen vanuit de horeca verzameld en gebundeld voor een collectieve vergunning. Dankzij bijdragen van de gemeente Schiedam, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., De Groot Fonds en Gemeenschapsfonds Schiedam en met de medewerking van de gemeente, de diensten, de ondernemers in de binnenstad, Passage Schiedam en Shelter Security kunnen we na vele uren voorbereiding tevreden terugkijken op een geslaagde eerste editie, die als blauwdruk zal dienen voor nog meer collectieve evenementen in de binnenstad!” Dus…. Tot de volgende keer!

Op de socials zijn al vele foto’s en filmpjes gedeeld. Binnenkort plaatsen we ze op www.schiedamcentrumlive.nl

Heb jij ook genoten van dit nieuwe evenement en vrolijke foto’s gemaakt? Deel ze dan via info@schiedamcentrum.nl

Tekst: door Stichting Centrummanagement Schiedam (SCS)
Foto's in het artikel: bron Pim Schenkelaars/Stichting Centrummanagement Schiedam (SCS)
(infotorial)
Foto's in de galerij onder het artikel: bron Café 't Anker

Lees ook ons eerdere artikel, met erin een video van Jan Willem de Boer:
Schiedammers houden wel van een feestje
Het eerste Schiedam Live on Stage muziekfestival smaakt naar meer

thumbnail_SCLOS foto BRON P. Schenkelaars 25.09

afbeelding
afbeelding

25-09-2023