Schaatsen slijpen bij Schoenmakerij Highstreet in de Passage

Schaatsen slijpen bij Schoenmakerij Highstreet in de Passage

SCHIEDAM - Schoenmakerij Highstreet in de Passage in Schiedam is - ook tijdens de nu geldende corona-lockdown - geopend voor uw schoenmakerswerk, voor het maken van uw sleutels en voor het slijpen van uw schaatsen.

Nu de vorst in ons land heeft toegeslagen, de ijsbaan bij Van Vliet open is en de vijvers dichtvriezen, hebben veel volwassenen de schaatsen voor henzelf en/of voor de kinderen inmiddels uit de kast gehaald. De schaatsen even laten slijpen, en je kunt weer goed uit de voeten op het gladde ijs.

John Lecluse van Schoenmakerij Highstreet heeft veel ervaring met het slijpen van schaatsen en heeft er moderne apparatuur voor. De apparatuur bepaalt precies hoeveel er afgeslepen moet worden voor het beste resultaat en voert vervolgens het slijpen uit. Het is precisiewerk. Hij heeft twee van die gespecialiseerde slijpapparaten staan, de een voor kunstschaatsen en ijshockeyschaatsen en de ander voor noren. 

Het slijpen kost tien euro per paar. 

Schoenmakerij Highstreet is elke dag geopend van 11.00 uur tot 14.00 uur en is gevestigd in het centrum van Schiedam, in de Passage op nummer 8.

Hier vindt u onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/SchoenmakerijHighstreet

(advertentie)

09-02-2021