Buddy Vedder en Esmee Dekker in de hoofdrollen

Saturday Night Fever volgend seizoen in Theater aan de Schie

Saturday Night Fever volgend seizoen in Theater aan de Schie

SCHIEDAM - Er komt iets echt bijzonders aan in theaterseizoen 2024-2025. Theater aan de Schie kondigt de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen aan; Saturday Night Fever! Onder andere Buddy Vedder en Esmee Dekker schitteren in deze swingende discomusical. Woensdag 19 en donderdag 20 maart 2025 kun je Saturday Night Fever zien in Theater aan de Schie.

Het Schiedamse theater kondigt hierbij de eerste voorstelling van seizoen 2024-2025 aan: de musical Saturday Night Fever. Vanaf volgend seizoen is deze swingende discomusical  terug in de theaters en slaat tijdens de tournee Theater aan de Schie niet over. De  hoofdrollen worden vervuld door onder andere Buddy Vedder en Esmee Dekker.

Over Saturday Night Fever
De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.

Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle  jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij  zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle  en bruisende Manhattan te wagen.

Met verrassende en overrompelende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band.

Saturday Night Fever is woensdag 19 en donderdag 20 maart 2025 om 20.15 uur te zien in 
Theater aan de Schie. Toegang vanaf € 54,00 per persoon. Kaarten zijn te koop via 
www.theateraandeschie.nl.

Fotografie
Rob Jacobs

30-01-2024