Cadeaubonnenplan ‘Schiedammers helpen Schiedammers’

Ruim 100 Schiedammers zijn verblijd met cadeaubon

Ruim 100 Schiedammers zijn verblijd met cadeaubon

SCHIEDAM - De tiende uitgiftedag van stichting Net Niet Genoeg in 2022, zaterdag 19 november, was een hele bijzondere. Het was de eerste keer dat er behalve kleding, beddengoed, speelgoed en de eerste feestartikelen ook cadeaubonnen uitgedeeld konden worden.

Meer dan honderd cadeaubonnen die het resultaat waren van vele tientallen Schiedammers die in hun favoriete winkel niet iets voor zichzelf gekocht hadden, maar een cadeaubon hadden aangeschaft voor het ‘cadeaubonnenplan’. Je leest meer over deze actie in dit eerdere artikel: Cadeaubonnenplan 'Schiedammers helpen Schiedammers' 

Dit initiatief van Laura Waalboer www.schiedammershelpenschiedammers.nl
is pas een aantal weken geleden van start gegaan, maar overtreft nu al vele verwachtingen. Want wie had gedacht dat al bij de eerste gelegenheid alle begunstigden die zich voor deze zaterdag hadden aangemeld al van zo’n vrolijk gekleurde cadeaubon voorzien konden worden?

Sommigen nog onwetend, anderen nog wat onwennig of verbaasd, maar allemaal zeer zeker blij verrast door dit extraatje van hun mede-Schiedammers. Er kon gekozen worden uit allerlei soorten cadeaubonnen, dus of het nu een cadeaubon was voor een mooi boek, voor chocola, thee, een smoothie, bloemen, voor een goed kussen, een nieuwe jas of broek, de kapper of om een terrasje te pikken; er waren vele blije gezichten te zien. Dit moet de donateurs een goed gevoel geven! Daarmee hopen we natuurlijk en verwachten we dat dit plan in Schiedam een blijvend karakter krijgt en dat ook bij volgende uitgiftedagen er wederom een stapeltje cadeaubonnen als extraatje ligt te wachten op de mensen uit het bestand van stichting Net Niet Genoeg.

Tekst: Stichting Centrummanagement Schiedam 
Foto: Stichting Centrummanagement Schiedam 
(infotorial)

25-11-2022