Rotaryclub Schiedam kan hulp gebruiken, in dit artikel lees je hoe

Rotary gaat 150 kerstpakketten samenstellen voor ouderen

Rotary gaat 150 kerstpakketten samenstellen voor ouderen

SCHIEDAM - Rotaryclub Schiedam gaat in de gezelligste tijd van het jaar weer keihard aan de slag om de inhoud voor 150 kerstpakketten bij elkaar te krijgen en de pakketten samen te stellen. De 150 kerstpakketten zijn voor ouderen met zorg in Schiedam.

"Hoe mooi is dat? Een grote groep ouderen met zorg krijgt een goed gevuld kerstpakket vol bruikbare spullen, lekkernijen en extra feestelijk aangevuld met mooie tekeningen van 150 kinderen uit Schiedam. Deze kerstpakketten zullen worden thuisbezorgd door liefdevolle zorgmedewerkers van Careyn", zo meldt Rotaryclub Schiedam in het persbericht over deze actie. 

Dit actie doet Rotaryclub Schiedam al meer dan 10 jaar. "En juist in deze dure en ingewikkelde tijden is het extra belangrijk om ouderen in Schiedam een mooi moment te bezorgen. Verscheidene medewerkers van Careyn, die de nodige kennis hebben van deze doelgroep, zullen ervoor zorgen dat de feestelijke en goedgevulde pakketten bij de juiste doelgroep terecht komen", zegt John van Oudenaarde, de voorzitter van Rotaryclub Schiedam. 

Om te zorgen dat er voldoende pakketten gevuld kunnen worden kan de Rotaryclub Schiedam financiële hulp goed gebruiken. John van Oudenaarde: "Het minimale streefbedrag om de pakketten te vullen is € 3000, maar we beschikken liefst  over nog iets meer, aangezien de boodschappen flink duurder zijn geworden. Uiteraard zullen de leden van Rotaryclub naast de vele handjes die nodig zijn voor dit project ook zelf een mooie donatie doen."

Doneren kan met naam of anoniem via onderstaande link:
https://www.geef.nl/nl/actie/kerstpakketten-actie-2023/donateurs

Rotaryclub Schiedam is één van de serviceclubs die Schiedam rijk is en is onderdeel van Rotary Nederland en daarmee van de wereldwijde Rotary International. De doelstelling van de Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. "Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis", zo omschrijft de Rotaryclub zich.

In Nederland zijn er 500 clubs met in het totaal zo’n 16.000 Rotarians. Wereldwijd zijn er 46.000 clubs met in het totaal 1,2 miljoen leden.

Meer info over Rotaryclub Schiedam www.rotary.nl/schiedam

19-11-2023