Rotary Schiedam de Veste helpt Stichting Jarige Job

Rotary Schiedam de Veste helpt Stichting Jarige Job

SCHIEDAM - Maandagavond 27 februari ’24, was de reguliere bijeenkomst voor de leden van Rotaryclub Schiedam de Veste anders dan anders.

Deze keer kwamen zij niet bijeen op hun vaste stek Brasserie de Eenling maar gingen op bezoek bij Stichting Jarige Job in het van Nelle gebouw in Rotterdam. Daar was het “handjes uit de mouwen”. Precies op de dag dat Stichting Jarige Job 14 jaar bestond hebben de leden van de Rotaryclub maar liefst 400 verjaardagsboxen gevuld. Onder het motto “Ieder kind verdient een verjaardag” werd er met hart en ziel en met veel plezier aan deze klus gewerkt.

In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,- aan hun ouders. Hierin zit alles dat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Als Rotaryclub Schiedam de Veste willen wij van betekenis zijn voor onze omgeving. Voor dit doel zetten de leden hun talent, netwerk en invloed in.

Bij Rotary is er altijd veel te beleven
Rotary is een internationale organisatie. Onze leden zetten zich met passie en betrokkenheid in om het welzijn van mensen te verbeteren. Niet alleen door het opzetten van fundraisingprojecten maar ook door het delen van hun (vak)kennis. Bij Rotary help je actief mee om het verschil te maken en sluit je vriendschappen voor het leven. Rotary heeft in Nederland zeven districten. In totaal zijn er circa 500 clubs met in totaal ruim 19.000 leden. Rotaryclub Schiedam de Veste heeft 32 leden. Zij komen op maandagavond om de 14 dagen voor vriendschap en informatieve programma’s in een vergadering bij elkaar onder het genot van een heerlijke maaltijd.

Foto’s
Rotaryclub Schiedam de Veste

29-02-2024