Ronde Tafel schenkt duizend euro aan Stichting Kinderspel

Ronde Tafel schenkt duizend euro aan Stichting Kinderspel

SCHIEDAM - De Ronde Tafel Schiedam heeft 1000 euro geschonken aan Stichting Kinderspel. Dankzij het geld kon de stichting de vijfde editie van Jeugdland Outdoor organiseren.

Dit evenement stond gepland in 2020 als één van de lustrumevenementen van Kinderspel. Dit onderdeel kon nu in 2021 alsnog worden uitgevoerd. Stichting Kinderspel heeft zodoende met diverse activiteiten, gedurende een aantal weken in het Beatrixpark, kinderen weer meer in contact gebracht met de natuur en heeft het spelen in de buitenlucht gestimuleerd. Dit is één van de doelstellingen van de stichting.

Woensdag 6 oktober is symbolisch een cheque uitgereikt als eindmarkering van de zomeractiviteiten.

Over Stichting Kinderspel:
Deze non-profit organisatie richt zich op het brede terrein van het sociaal cultureel jeugdwerk voor kinderen en tieners van 6 tot 16 jaar. Dit doen zij in vier steden in Nederland, waaronder dus Schiedam. Voor al hun activiteiten zijn giften nodig.

Over de Ronde Tafel:
Dit is een vereniging die zich onder meer inzet voor diverse goede doelen in de stad door met geldwervingsactiviteiten financiën voor hen in te zamelen.

Foto: Dogan Tekin, Michael Boekholt (links) en Rob den Exter (uiterst rechts) van de Ronde Tafel Schiedam hebben de cheque in het Prinses Beatrixpark uitgereikt aan een vertegenwoordiger van Stichting Kinderspel

06-10-2021