Ronde Tafel schenkt 2000 euro aan Oekraïense vluchtelingen

Ronde Tafel schenkt 2000 euro aan Oekraïense vluchtelingen

SCHIEDAM - De Ronde Tafel Schiedam heeft 2001,90 euro geschonken aan stichting Inclusia dat met het geld Oekraïense vluchtelingenkinderen in Schiedam extra kan helpen.

Inclusia organiseert met het geld in de komende zomermaanden diverse activiteiten voor de kinderen die in de stad worden opgevangen. Op deze manier kunnen zij dagjes uit in Schiedam en de omgeving ondernemen of spullen voor recreatie op de opvanglocatie zelf kopen. Extra’s die voor hen anders moeilijk te betalen zijn.

Het bedrag kon worden opgehaald via de zogenoemde ‘Haringactie’ van de Ronde Tafel. Diverse gulle bedrijven en sponsoren kochten haring via de Ronde Tafel waarmee zij bijvoorbeeld een haringfeest voor hun medewerkers organiseerden. Woensdag 13 juli is symbolisch een cheque uitgereikt.

De Ronde Tafel is een vereniging die zich onder meer inzet voor diverse goede doelen in de stad door met geldwervingsactiviteiten financiën voor hen in te zamelen

Foto: op de foto Frank Schreij (geheel links) en Jean-Luc Eggen (geheel rechts) van de Ronde Tafel Schiedam die de cheque uitreiken aan Souad Achour van Inclusia (tweede van rechts) en twee bewoners van de opvanglocatie

13-07-2022