Rodi West Media breidt uit in Den Haag

Rodi West Media breidt uit in Den Haag

DEN HAAG/E.O - Rodi West Media voegt per februari 2024 twee kranten toe aan haar Haagse portfolio. Het gaat om titels die momenteel bekend staan als De Segbroeker en Het Haagse Hout. Op 14 februari verschijnen de vernieuwde edities voor het eerst.

De twee kranten werden afgelopen jaar uitgegeven door Den Heijer Uitgeverij. Vanaf februari neemt Rodi West Media het stokje over. Dit lokale bedrijf geeft zestien gratis huis-aan-huiskranten uit en voorziet negen gemeenten van lokaal nieuws op jouw lokale nieuwswebsite lRodi.nl.De Segbroeker en Het Haagse Hout waren al eigendom van Rodi West Media, maar werden afgelopen jaar geëxploiteerd door Den Heijer Uitgeverij. 

Fris
Onder de vlag van Rodi West Media krijgen de kranten een restyling zodat ze aansluiten op de overige titels van de uitgever: een andere voorpagina, een vernieuwde opmaak en frisse kleuren. De grootste verandering is de nieuwe naam: Nieuwsblad Den Haag. Inhoudelijk wordt de redactionele formule zoveel mogelijk bewaard en versterkt.

Lokaal
Rodi West Media is al langer actief in Den Haag. Directeur Rick de Vroom: “De Hofstad is voor ons natuurlijk geen onbekend terrein. Deze twee titels zijn een mooie aanvulling op ons Haagse bereik. We geven al kranten uit in Centrum, Laakkwartier, Loosduinen, Escamp en Leidschenveen-Ypenburg. Daar komen nu Segbroek en Haagse Hout bij. Zo kunnen we bijna heel Den Haag bedienen. En omdat we ook actief zijn in Rijswijk, Westland en andere omliggende gemeenten zijn wij dé naam op het gebied van lokaal nieuws en lokaal adverteren.”

Crossmediaal
De nieuwe look is een grote verandering. Hoofdredacteur René de Hoog: “Het invoeren van een nieuwe huisstijl en naam is een ingrijpende verandering, maar wij geloven dat het de kranten beter en sterker maakt. De nieuwe stijl is fris, modern en helemaal in lijn met het crossmediale karakter van Rodi West Media. De link met onze nieuwssite op Rodi.nl is direct duidelijk, waardoor we onze lezers niet alleen in print maar ook online nóg beter kunnen voorzien van nieuws uit hun buurt.”

Koffie
Ook voor de adverteerders biedt de overname kansen. Salesmanager Nick van Paassen heeft er zin in om samen met zijn collega’s aan de slag te gaan: “Onze media-adviseurs kennen het Haagse gebied goed en staan te trappelen om met de ondernemers in Segbroek en Haagse Hout kennis te maken en om ze te helpen hun doelen te bereiken. We beschikken over een enorm bereik en dat zetten we graag in om ondernemers, stichtingen, instanties en verenigingen een mooi podium te bieden. Of dat nu in print, online, met drukwerk of met display advertising is. We komen graagkennismaken!”

Over Rodi West Media
Rodi West Media geeft onder meer 16 lokale huis-aan-huiskranten uit en voorziet via Rodi.nl 9 gebieden dagelijks van lokaal online nieuws. Daarmee bereikt het Westlandse bedrijf een groot deel van de lokale gemeenschap in het gebied. Meeliften op dit bereik? Neem dan vrijblijvend contact op met de media adviseurs via verkoop.denhaag@rodi.nl  De redactie is te bereiken via redactie.denhaag@rodi.nl. Meer weten over Rodi West Media? Bezoek dan www.rodiwestmedia.nl of bel naar 0174-624212.

Schiedam en Vlaardingen
Rodi West Media geeft ook de huis-aan-huis kranten Nieuwsblad Schiedam en Nieuwsblad Vlaardingen uit.

Onderschrift 
Salesmanager Nick van Paassen (l.), directeur Rick de Vroom (m.) en hoofdredacteur René de Hoog.
Foto
Thierry Schut

17-01-2024