Rob Geus (o.a. van De Smaakpolitie) signeert bij Post Scriptum

Rob Geus (o.a. van De Smaakpolitie) signeert bij Post Scriptum

SCHIEDAM - Rob Geus signeerde afgelopen vrijdag zijn nieuwe boek 'De echte Geus' bij Post Scriptum in winkelcentrum Hof van Spaland. Jan Willem de Boer ondervroeg de restauranteigenaar (Barendrecht) en televisiemaker over zijn nieuwe boek en plannen. Je kunt de video hieronder zien.

Dit schreven wij vorige week:
Op vrijdag 10 december aanstaande komt Rob Geus van 14.00 uur tot 15.30 uur langs bij boekhandel Post Scriptum in winkelcentrum Hof van Spaland om zijn boek 'De echte Geus' te signeren.

Wie is Rob Geus echt? In zijn biografie geeft hij een kijkje in de keuken waar hij áltijd vrolijk van wordt, die van zichzelf. Dit is ook de keuken waar hij als jongste dieetkok van Zuid-Holland eten bereidde voor meiden met een eetstoornis, en waar hij na een heftig ongeluk zijn eten maandenlang moest pureren.

Geïnspireerd door zijn vaders obsessie voor hygiëne, besluit Geus al snel de Nederlandse horeca te helpen aan schone en veilige keukens. Met kijkcijferhits als De Smaakpolitie en Red Mijn Vakantie als resultaat. Wel met gevaar voor eigen leven. Zo wordt de keurmeester bijna gespiest in Spanje en in Rotterdam zelfs gegijzeld.

Verder neemt Geus je mee achter de schermen bij Expeditie Robinson, en vertelt zijn kant van het verhaal. Natuurlijk komt ook zijn liefde voor Feyenoord aan bod: De Kuip waar hij zelf weleens heeft gevoetbald en zijn bijzondere vriendschap met Ron Vlaar. Wist je trouwens dat hij ook schoonmaakwerk heeft gedaan op een pornoset en in een parenclub?

Toegang is gratis en natuurlijk is het boek dan ook te koop!

Tekst: boekhandel Post Scriptum
Afbeelding onder: cover boek 'De echte Geus'

(advertentie)
 
23mdFdb4


14-12-2021