Rob en Rob staan weer klaar voor nieuwe Schiedammers

Rob en Rob staan weer klaar voor nieuwe Schiedammers

SCHIEDAM - Voor nieuwe bewoners zijn er in april en juni weer mogelijkheden om hun kennis van de stad te verruimen. De bijeenkomsten staan gepland op zaterdag 15 april en zaterdag 24 juni.

De succesvolle ochtenden georganiseerd door Rob Vollaard en Rob van der Stel trekken veel belangstelling bij nieuwe bewoners, maar ook bij mensen die overwegen om naar Schiedam te verhuizen.

Het initiatief van deze twee geboren Schiedammers wordt gesteund door de gemeente, Stichting Centrummanagement Schiedam en Schiedam Partners. De laatst genoemde organisatie biedt ook de mogelijkheid om via haar website een reservering te maken.

Inhoud bijeenkomst
Deelnemers, bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort in Schiedam zullen gaan wonen, krijgen op een bijzondere plaats, tijdens een kopje koffie, een presentatie met nuttige en praktische tips. De informatie gaat onder meer over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer en een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag gevuld met leuke presentjes ter beschikking gesteld door enthousiaste ondernemers uit de gehele stad.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.00 / 12.30 uur.

De kosten bedragen € 5,00 p.p., inclusief kop koffie. Inschrijven via: welkominsdam@gmail.com of via de www.sdam.nl (Tours en tickets of Wonen)

Via bovenstaand e-mailadres kan ook informatie aangevraagd worden of kijk op Facebook: Welkom in Sdam

Tekst: Welkom in Schiedam
Foto: een eerdere groep voor het Zakkendragershuisje, een van de historische gebouwen die worden aangedaan (bron foto Welkom in Schiedam)
(advertentie)

03-04-2023