Rob en Rob ook in 2024 actief

Rob en Rob ook in 2024 actief

SCHIEDAM - Voor nieuwe of toekomstige bewoners van Schiedam organiseren twee geboren Schiedammers een warm welkom.

Foto: Liesbeth van Duijn

Ook in dit nieuwe jaar zijn Rob Vollaard en Rob van der Stel al druk bezig met de voorbereidingen voor de bijeenkomsten voor nieuwe inwoners van Schiedam. De eerstvolgende  bijeenkomsten, waarvoor al aanmeldingen binnen zijn, vinden plaats op zaterdag 20 januari en 2 maart. Nieuwe Schiedammers krijgen dan weer een mogelijkheid om hun kennis van de stad te verruimen.

De succesvolle ochtenden krijgen veel belangstelling bij nieuwe bewoners, maar ook bij mensen die overwegen naar Schiedam te verhuizen.

Het initiatief van deze twee geboren Schiedammers wordt gesteund door de gemeente Schiedam, Stichting Centrummanagement Schiedam en Schiedam Partners. De laatstgenoemde biedt ook de mogelijkheid om via hun website een reservering te maken.

Deelnemers, bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort in Schiedam zullen gaan wonen, krijgen op een bijzondere plaats, tijdens een kopje koffie, een presentatie met nuttige- en praktische tips. De informatie gaat onder andere over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer en een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.15 uur.

De kosten bedragen € 5,00 p.p., inclusief kop koffie. 
Inschrijven via: www.sdam.nl  (Tours en tickets of Wonen)

Voor meer informatie: welkominsdam@gmail.com

12-01-2024