Start op het plein Stedelijk Museum

Rijnmondband Schiedam viert opening muzikale seizoen

Rijnmondband Schiedam viert opening muzikale seizoen

SCHIEDAM - Op zaterdag 20 april viert de Rijnmondband Schiedam, met de hele vereniging, de start van het muzikale seizoen. De vereniging, die optredens in binnen- en buitenland verzorgd, start het seizoen traditie getrouw in het centrum van de stad.

20 april is daarnaast een bijzondere dag, omdat de Rijnmondband op die dag precies 95 jaar geleden is opgericht. De opening van het seizoen luidt dit ook een jaar met diverse feestelijke activiteiten in.

Op het plein bij het Stedelijk Museum, Hoogstraat 112 in Schiedam, zullen vanaf 12.45 uur een aantal optredens plaatsvinden van de Rijnmondband 3.

De Jeugd Rijnmondband en Rijnmondband zullen beide vanaf het clubgebouw (Van Deventerstraat 34) een rondgang door het centrum maken en zich samenvoegen bij de Rijnmondband 3 bij het Stedelijk Museum voor eigen optredens en een gezamenlijk optreden met alle afdelingen de vereniging.

Om 15.00 uur zullen we de hekken van het plein sluiten en de orkesten weer teruglopen naar het clubgebouw.

Ook kun je op het plein bij het Stedelijk Museum onze stand vinden om meer informatie over de vereniging te krijgen of jouw Rijnmondband Goodies te bemachtigen.

17-04-2024