Reünie 'Jongens én meisjes uit Kethel Vogelbuurt 1960/1970’

Reünie 'Jongens én meisjes uit Kethel Vogelbuurt 1960/1970’


SCHIEDAM - Journalist Kees Jonker en advocaat Albert Osté groeiden in de jaren zestig/zeventig op in de Vogelbuurt in Schiedam Kethel. Samen organiseren zij een reünie. Die wordt gehouden op 5 november in zalencentrum De Ark op het Hargplein. Zij deden eerder een oproep, de eerste veertig aanmeldingen zijn binnen. Ook dames zijn welkom. Hieronder lees je hun bericht.

INGEZONDEN

Dames opgelet! Op de reünie ‘Jongens uit Kethel Vogelbuurt 1960/1970’ zijn ook meisjes welkom. 

Organisatoren Kees Jonker en Albert Osté: "Na ampel beraad hebben we besloten dat een reünie met alleen oude, grijze mannen toch wat minder flair heeft. Om die reden heten we ook alle dames welkom”. 

De samenscholing van vroegere Vogelbuurters - nagenoeg iedereen is verhuisd - vindt plaats op 5 november in zalencentrum De Ark op het Hargplein in Kethel. Aanvang om 16.00 uur, eindtijd 21.00 uur.

Er was geen bijzondere reden voor het organiseren van de reünie. Albert legt uit: “Het kwam bij ons op toen wij drie jaar geleden afspraken in café Ari in Rotterdam. Na 45 jaar zagen we elkaar weer. Het leek Kees en mij leuk om meer jeugd opnieuw te ontmoeten uit die tijd”.

Het aantal aanmeldingen vertoont de laatste tijd een sterk stijgende trend. Al meer dan veertig Vogelbuurters hebben laten weten te zullen komen. En daar zijn de meisjes dus nog niet bij inbegrepen. 

Op die vijfde november wordt een lopend buffet geregeld. En er mag gedanst worden. De naam van de reünie is per omgaande gewijzigd in ‘Jongens én meisjes uit Kethel Vogelbuurt 1960/1970’. 

Om misverstanden te voorkomen: ook de Kerklaan telt mee voor de Vogelbuurt! 

Aanmelden bij Albert Osté A.Oste@advocatenkantooroste.nl
of Kees Jonker: kjonker33@hotmail.com

Foto: de Meeuwensingel, met uitzicht op het aan de andere kant van de Schiedamseweg liggende Hargplein (c) De Schiedammer Online

Hier lees je ons eerdere artikel: Oproep voor reünie

08-07-2022